Velkommen til Cap Woman

Kære Kunde,

Vi kører i øjeblikket ophørsudsalg i Cap Woman. Der er derfor -20% på alle varer* – også de helt nye varer som lige er kommet hjem. *Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder ikke udvalgte bukser fra LauRie.

Vi har butikken fyldt med lækre efterårs- og vintervarer

Kom og gør et rigtig godt køb på ophørsudsalget. Find noget lækkert til dig selv eller forkæl en du har kær med lækkert kvalitetstøj. Vi har helt nye varer fra Gerry Weber, Betty Barclay, Skovhuus, Signature, Brandtex, Decoy og Soyaconcept.

Find en lækker blød strik, de perfekte bukser til din figur eller en ny smart bluse. Vi kan klæde dig på fra top til tå og har også et stort udvalg af lækre strømper fra Decoy til julen og nytårets fester.

Den perfekte julegave på tilbud

Køb julegaven med rabat allerede nu og byt efter jul. Vi ombytter julegaver med julemærker helt frem til nytår, selvom vi har ophørsudsalg. Find en lækker strik fra Skovhuus Strik eller en blød hjemmedragt i velour fra Brandtex eller Decoy. Vi har et væld af lækre gavemuligheder og vores personale står klar med gode råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige julegave til den du holder af.

Kig forbi i Cap Woman i Hvidovre C og se alle de mange nyheder og lad dig inspirere.

Kompetent betjening og god service er som altid en selvfølge i Cap Woman – også under ophørsudsalget.

Adresse:     Hvidovre C, Hvidovrevej 57, 2650 Hvidovre. Telefon: 4483 1009
Åbningstid: Man-tors 10.00-18.00, fre 10.00-19.00, lør 10.00-17.00.